4 Vet verbrandende oefeningen om je buikvet sneller kwijt te raken!

Claudia 23 maart 2011 1

Wanneer jij je buikvet kwijt wilt is het heel belangrijk dat je vet verbrandende  oefeningen voor het verminderen van je buikvet gaat uitvoeren!

Met het uitvoeren van vet verbrandende oefeningen ontwikkel je namelijk spierweefsel. Spierweefsel moet hersteld en gevoed worden. Dit kost een hele hoop energie. Je stofwisseling zorgt daar voor.

Zodra jij verstandig met buikvet verbrandende oefening omgaat, kun je ervoor zorgen dat je 24 tot 48 uur nog steeds buikvet aan het verbranden bent.

Voer vet verbrandende oefeningen langzaam uit!

Een simpele truc om je lichaam 24 tot 48 uur na je training nog steeds calorieën te laten verbranden is een vet verbrandende oefening langzaam uitvoeren.

Hoe langzamer jij de oefening uitvoert, hoe meer calorieën je uiteindelijk gaat verbranden.

Gebruik combinatie oefeningen naast normale vet verbrandende oefeningen

Combinatie oefeningen zijn zeg maar 2 normale vet verbrandende oefeningen in elkaar. Eerst doe je 1 oefening en daarna een andere oefening er meteen achterna.

Met combinatie oefeningen verbrand je meer calorieën dan met vet verbrandende oefeningen. Omdat het uitvoeren veel zwaarder is.

Ik raad je aan om eerst normale vet verbrandende oefeningen langzaam uit te voeren en daarna combinatie oefeningen te doen.

3 Goede vet verbrandende oefeningen

De pushup:

Uitvoering:
Zet je handen op schouderbreedte op de grond en strek je benen, leun met de onderkant van je tenen op de grond. Laat jezelf nu tot 10 centimeter boven de grond zakken, houd jezelf even een paar seconden vast en druk jezelf daarna langzaam omhoog.

Ademhaling:
Adem in als je jezelf laat zakken, adem uit als je jezelf omhoog drukt.

Push up met rugtas:

Uitvoering:
Vul een rugtas met een aantal boeken en doe hem op je rug. Zet je handen op schouderbreedte op de grond en strek je benen, leun met de onderkant van je tenen op de grond. Laat jezelf nu tot 10 centimeter boven de grond zakken, houd jezelf even een paar seconden vast en druk jezelf daarna langzaam omhoog.

Ademhaling:
Adem in als je jezelf laat zakken, adem uit als je jezelf omhoog drukt.

Squat met rugtas

Uitvoering:
Vul de rugtas met boeken, doe de rugtas op je rug en ga op heupbreedte staan. Kijk naar boven en zak met een rechte rug door de knieën. (let er goed op dat je knieën voor de tenen blijven) houd jezelf even een paar seconden beneden en ga daarna weer langzaam omhoog.

Ademhaling:
Adem in bij het zakken adem uit bij het omhoog komen.

 

One Comment »

 1. Ik Wil Snel Calorieen Verbranden 26 oktober 2011 at 14:51 -

  Mooie duidelijke site.
  Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd.
  Ik ga dit zeker proberen.

  Groetjes
  Carolien

Leave A Response »

''Verlies Elke Dag Buikvet Met Het Eten Van Deze Vet Verbrandende Maaltijden''

Vul hieronder je werkende email in en druk op de button: